Her hos os

 

ABC Bolte er en familie ejet grossistvirksomhed som har leveret kvalitetsprodukter til befæstigelse siden 1977. Vi startede virksomheden op i en kælder på Østerbro i København og har opnået stor succes siden. I dag har vi et 4-delt lager i Kirke Værløse og forhandler stolt Danmarks bredeste udvalg af befæstigelse og boltevarer. Vi leverer b.la. specielle boltevarer, efter tegning, fra internationale og nationale samarbejdspartnere.

Vores største force er at vi kan agere hurtigt og effektivt. hos ABC-Bolte er der meget få led fra tanke til handling. Derudover har vi lagerført massive mængder forskellige skruer, bolte, møtrikker og meget andet, hvilket gør det muligt at tilgodese mange forskellige opgaver.   

Firmaet blev i sin tid startet af Poul Lindgaard, men ledes i dag af anden generation Allan Lindgaard og fremtiden er sikret ved endnu et generationsskifte, hvor søn Lars Pedersen er i gang med at overtage.

Tjek vores nye webshop og gør brug af vort store sortiment. Har du brug for et produkt som ikke fremgår på hjemmesiden, så kontakt venligst vor salgsafdeling.
Vi står til rådighed for yderlige information på vort hoved telefon nummer 44 92 26 88, eller mail abc@abc-bolte.dk.
Varer kan bestilles hele døgnet på www.abc-bolte.dk